Biografvolontärer till Stockholm filmfestival Junior

Inför 2018 års festival söker vi engagerade volontärer som vill vara biografpersonal under festivalveckan. Då är man ansiktet utåt för festivalen och tar hand om och hjälper alla glada barn som kommer till visningarna. Men man får även själv chansen att se massor av ny kvalitetsfilm. Visningarna är på dagtid så även arbetet är på dagtid.

Stockholms filmfestival Junior har sedan 2000 erbjudit kvalitetsfilm och filmupplevelser för barn och unga mellan 6-19 år. 2018 pågår Stockholms filmfestival Junior mellan 16 - 21 april, men festivalen pågår egentligen hela året med Filmverkstäder, kortfilmstävlingar och avslutas med en gratis filmfestival för alla barn och unga i april.

Biografansvariga och volontärer
Under festivalveckan mellan 16 och 21 april söker vi biografansvariga samt biografvolontärer. Som biografansvarig har du övergripande ansvar för att arbetet flyter på så smidigt som möjligt och som biografvolontär hjälper du till på biografen, tar emot besökarna och du får även chansen att se filmerna.

Observera att alla tjänsten är på ideell basis om inget annat anges. Men du erhåller ett volontärpass som ger dig fri entré till filmvisningarna både på Juniorfestivalen samt den stora internationella festivalen i November.

Stockholms filmfestival Junior har arbetat för att uppmuntra filmintresse samt filmskapande bland barn och unga sedan 2000. Läs mer om Stockholms filmfestival Junior på www.stockholmfilmfestival.se/sv/junior/2017


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb