Twilfit söker passformsmodeller

Är du intresserad av mode och underkläder? På Twilfit arbetar vi ständigt med att utveckla våra underkläder, badkläder och nattplagg. Innan plaggen når butik har vi provat dem ett flertal gånger för att säkerställa passform och storlek.

Vi söker nu 2 stycken passformsmodeller: Har du bh-storlek 75B, 75C, 75D eller köper du kläder i storlek S/36 med följande kroppsmått?

• Byst 84–89 cm
• Midja 71–75 cm
• Stuss 94–98 cm
• Längd 168–174 cm

Då är du intressant för oss och välkommen att ansöka!

Tjänstebeskrivning
Som passformsmodell hjälper du till att utveckla produkten tillsammans med vårt team av designer, inköpare och mönsterkonstruktör. Arbetet går till så att du provar plagg som tillskickas från leverantör. Det är viktigt att du känner dig bekväm med dig själv och din kropp, då avprovning ofta sker med flera personer närvarande. Alla åldrar och utseende är välkomna. Observera att detta inte är något fotomodelljobb.

Avprovningarna sker under kontorstid 8–17, på vårt huvudkontor i Sickla köpkvarter. Tiden varierar från 3–9 timmar i månaden och betalning sker i form av timpenning. Ett första möte inkluderar avmätning och mer information om tjänsten.



Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb