Folkoperan

Lön: 999 kr

Hej!

Jag söker skådespelare/statister till en Promo film för Folkoperan. Jag letar personer med olika åldrar, etnicitet, läggning, kroppsbyggnad och könsidentitet. Filmen bygger på olika personer som har sex och kommer i olika toner som tillsammans skapar en opera. Det kommer inte att vara naket, utan fokus ligger på autenticiteten i ansiktsuttryck och många kommer ha kläder på sig eller synas i siluett. Den har en humoristisk och lättsam ton.

Plus är om du har vana att sjunga eller i alla fall kan sätta toner någorlunda. Det kommer att vara både personer som är ensamma, par och 3 par. Ni kan gärna söka som par men det går lika bra att söka själv också till par roller.

För att söka så skicka ett mail till Emilia(at)newland.tv. Mailet ska innehålla en video filmad med mobilen på ditt ansikte när du "kommer", en nytagen bild, namn, ålder, tillgänglighet och om du söker med någon som par eller om du vill spela mot en annan person, själv eller båda.

Inspelning sker 25:e och 26:e augusti, men du kommer bara medverka en av dagarna.

Arvodet är 999kr för en dag.

Vi söker följande men

En man i 35 års åldern
2 kvinnor i 30-40 års åldern
2 män i 20-25 års åldern
1 man & 1 Kvinna 40-50 års åldern
1 man & 1 kvinna 35 års åldern
1 kvinna & 1 man 60 - 65 års åldern
1 kvinna 50 års åldern, 2 män 25 - 30 år
1 kvinna 20 - 25
1 man 40 – 45

VIKTIGT: Om du vill medverka men inte stämmer in på någon av de ovanstående beskrivningarna så sök ändå, de är väldigt ungefärliga.

Ser fram emot att höra från er, och har ni några frågor om video så maila mig.

Vi hörs ☺
Emilia


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb